VEGAN PROTEIN mala obrok kesica

220 RSD

Mnogi proteini na tržištu sadrže veštačke zaslađivače i arome, sintetičke emulgatore i konzervanse u cilju dobijanja jeftinijeg proizvoda. U Biokanna vegan proteinu, nećete naći ni jedan nezdravi ili sintetički sastojak jer verujemo da je moguće napraviti prirodan biljni proteinski proizvod sa konkurentnom cenom i dopadljivim ukusom za korisnika. Vegan protein mogu koristit:

  • sportisti i druge fizički aktivne osobe
  • vegetarijanci i vegani
  • osobe koje konzumiraju samo sirovu hranu
  • makrobiotičari
  • osobe koje su intolerantne na gluten, laktozu i orašaste plodove
  • osobe koje su na dijeti
  • osobe koje su na posebnoj ishrani zbog bolesti.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 30.002 Kategorije: ,

Opis

Pakovanje: aluminijumska vrećica za jedan obrok, 30g

Obroka sa 20gr proteina (30gr obrok)

BIOKANNA VEGAN PROTEIN sa ukusom kakao-čokolada, veganski je miks proteina spojen iz proteinskog brašna tikve golice, izolata proteina graška i soje, razvijen kako bi vam pomogao nakon treninga u bržem oporavku i povećanju mišićne mase. Sa 20 grama biljnih proteina po jednoj dozi-obroku, bez veštačkih aroma, emulgatora, konzervanasa, šećera i zaslađivača, idelano je za sportiste koji žele bolje perofrmanse i u isto vreme brinu o svom telu na zdrav način.

Vegan protein ne sadrži laktozu i u kombinaciji sa biljnim vlaknima golice, reguliše bolju probavu bez nadimanja kao kod suplemenata dobijenih na bazi surutke. Kombinovanjem najboljih biljnih proteina, napravljen je najbolji odnos svih potrebnih aminokiselina za bolje funkcionisanje mišića i oraganizma.

Naš proteinski miks sadrži ljuspice psilijuma koje će vam obezbediti osećaj sitost 1-2 sata nakon konzumiranja, dobro varenje i zdrava creva. Stevia kao najlepši prirodni zaslađivač sa 0% kalorija i prirodna aroma kakao-čokolada čine ovaj protein prijatnim osveženjem nakon treninga jednostavno pripremljen u šejkeru sa vodom.

Nuturitivna vrednost    
Energetska vrednost 1.517 kJ/100g
358 Kcal/100g
Ulje / mast 2,6 g/100ml
Zasićene masne kisleline 0,9 g/100ml
Ugljeni hidrati 19,8 g/100ml
Šećeri 0.0 g/100ml
Proteini 65.0 g/100ml
So (Na x 2.5) 1.9 g/100ml
Sadržaj glutena <5 mg / kg

Sastojci: proteinsko brašno golice, izolat proteina graška i soje, stevia, kakao, prirodna aroma čokolade, kukuruzni skrob, ljuspice psilijuma.

Način konzumiranja:  sadržaj proizvoda iz kesice od 30g ubaciti u šejker zajedno sa 250-300ml vode, zatvoriti šejker, dobro promućkati i konzumirati. U danima treninga ili težih fizičkih poslova konzumirati 1-3 puta dnevno posle treninga ili posla. U danima bez treninga i fizičkih poslova konzumirati jednom dnevno u toku poslepodneva.

Izjava o usaglašenosti: Proizvod je upisan u bazu Ministarstva zdravlja Srbije pod brojem 23091/2023 od 29.06.2023.

Alergenski status: Proizvod sadrži soju. Može sadržati u tragovima kikiriki, badem, lešnik i susam

Dodatne informacije

Težina 05 kg