O nama

O nama

Konoplja

Nakon što su se stvorili zakonski okviri da se konoplja ponovo sadi na oranicama Srbije, bili smo sigurni da moramo u tome da se oprobamo. Proizveli smo prve količine konopljinog semena, cveta i stabljike koje nismo želeli prodati, već smo napravili prve BIOKANNA gotove proizvode. Još uvek smo na početku, svaki dan učimo nešto novo, neprestano se razvijamo i spoznajemo proizvod po proizvod od 20.000 koliko može da se proizvede od konoplje. Otvoreni smo da svoja saznanja delimo sa drugima, sa svima koji su entuzijasti kao mi i žele da prozivode konoplju na oranicama Srbije.

Biokanna
Biokanna

Biokanna

Često možete čuti da moramo više prerađivati sirovine u gotove proizvode i da ih kao takve izvozimo. Mi smo rešili da sa demagogije pređemo na konkretna dela i da se za početak povežemo sa domaćim prerađivačkim pogonima koji mogu biljku „cannabis sativa“ da pretvore u ulja, brašna, čajeve, suplemente, kozmetiku, energente, i pokrenemo naš sopstveni brend BIOKANNA. Započeli smo i projekat sopstvenog pogona za preradu vrha biljke industrijska konoplja kroz separaciju semena, cveta, lista i stabljike u isplativu sirovinu dobijenu iz alternativne kulture.

100% prirodno

Svi proizvodi linije BIOKANNA su iz biljnih sirovina, bez aditiva, konzervansa, veštačkih boja i glutena. U našim proizvodima nema namirnica životinjskog porekla zbog čega su pogodni za vegeterijance i vegane.

Većina naših proizvoda sadrži ulje od konoplje koje sadrži visoku koncentraciju hranljivih materija kao što su : omega 3 i 6 masne kiseline, 20 aminokiselina, 9 esencijalnih pa se mahom preporučuju za prevenciju i lečenje gotovo svih bolesti na potpuno prirodan način. Većina naših proizvoda namenjena je osobama svih uzrasta. Uključujući i najmlađu decu, jer su potpuno prirodni i bezopasni po njihovo zdravlje. Naši proizvodi ispunjavaju sve zakonske standarde zdravstvene ispavnosti propisane za upotrebu na teritoriji Republike Srbije.

Garancija kvaliteta

Ukoliko ne budete zadovoljni kvalitetom kupljenih proizvoda, u roku od 14 dana možete nam vratiti robu. Mi ćemo Vam u najkraćem mogućem roku vratiti novac. Garantujemo kućnu dostavu u roku od najviše 3 radna dana. U slučaju da Vam se u transportu ošteti roba, sve dodatne troškove snosimo mi. Na taj način moći ćete sigurno da kupujete naše proizvode.

Edukacija je naš prirotet

Sa puno blogova, članaka, naučnih studija, video prezentacija, trudićemo se da Vam pružimo što više informacija o koristima konoplje na ljudski organizam, naše prirodno okruženje, ekologiju, ekonomiju i druge aspekate našeg života.

Naše delovanje ne završava se samo na konoplji, već ono tu tek počinje. Ove godine posadili smo prvu kamilicu koja će naše delovanje proširiti na lekovito bilje i alternativne kulture. Kroz savetovanje i edukaciju, želimo da podržimo sve zainteresovane koji razvijaju sopstvene projekte i sa kojima bi zajedno povećali veću zastupljenost konoplje i drugih alternativnih kultura na Srpskim njivama.