Maska – regenerator za kosu

920.00 RSD

Pakovanje: kozmetička kutija sa zatvaračem, 150ml

Prirodan proizvod na 100% biljnoj bazi sa glavnim aktivnim sastojkom maske za kosu (12%), hladno ceđeno konopljino ulje bogato Omega 3 i 6 masnim kiselinama za sprečavanje gubitka kose kojoj daje sjaj, gustinu i volumen. Konopljino ulje sadrži vitamin E, karoten, proteine, magnezijum, cink i kalcijum što zajedno pomaže rast kose, jača i čuva vlažnost kose.

Ostali sastojci: ekstrat zelenog čaja i bambusa, hidrolizovane proteine pirinča, pantenol, etarska ulja lavande i ruzmarina.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 40.004 Kategorija: Oznaka:

Ulje konoplje duboko se upija u strukturu kose, daje joj sjaj, glatkoću, povećava volumen i reguliše hidrataciju kose. Hranjivi sastojci regulišu rad lojnih žlezda i tako usporavaju brzo mašćenje kose. Dodatne sastojci kao što su zeleni čaj, bambus, protein pirinča, pantenol, dok su lavanda i ruzmarin tu zbog svojih dobrih svojstava ali i svežine mirisa koja se stvara zajedno sa bogatom penom.

Način upotrebe: Nanesite masku na vlažnu prethodno šamponom opranu kosu, lagano umasirajte u teme i kosu, nakon 5-10min, kosu isperite toplom vodom. Za bolje efekte koristite zajedno sa konopljinim šamponom za kosu. Samo za spoljašnju upotrebu.

Alergenski status: bez alergena

Bezbednosni status proizvoda: Proizvod je u potpunosti bezbedan za korišćenje prema ispitivanju urađenom na Institutu za javno zdravlje u Novom Sadu.

ZEMLJA POREKLA: Proizvedeno u Srbiji