KREMA SA ULJEM KONOPLJE za masnu kožu

1,220 RSD

Pakovanje: staklena bočica sa poklopcem, 50ml

Prirodan proizvod na 100% biljnoj bazi sa glavnim aktivnim sastojkom kreme (7%), hladno ceđenog konopljinog ulja koje sa nevenom i vitaminom E regenerišu, hidratiziraju i revtaliziuje sve tipove kože lica. Lice konopljino ulje lako upija i na sebi ne ostavlja masan efekat.

Masna koža ima povećano začepljivanje pora zbog čega je potrebno jutarnje čišćenje lica.
Prljavština, višak ulja i nečistoće nakupljaju se na vašoj koži noću zbog čega je potrebno jutarnje čišćenje lica. Uklanjanjem nečistoća blagim sapunom i vodom, ujuto čistite pore. Čišćenje mora biti nežno kako bi drugim proizvodima za negu kože, dozvolili da prodre dublje u kožu. Započnite svoj dan osveženi sa ekstraktom lavande koji će ujedno i hidratizirati vašu kožu.

Šifra proizvoda: 40.002 Kategorija:

Opis

Masna koža je posebno sklona stvaranju mrtvih ćelija kože, mitesera i začepljenim porama. Sprečite začepljenje pora grubu kožu i pojavu akni. Važno je da kožu redovno čistite i negujete. Uvek sa odgovarajućim kremama za masnu kožu i kožu sklonu aknama.

Zbog prirodnih sastojaka ima prijatan miris. Posebno pogodno za korišćenje u jesenjem i zimskom periodu protiv isušivanja i ispucalosti kože.

Ostali sastojci:

  • ekstrat nevena
  • hamamelis, aloja gel
  • cink „pca“, vitamin E
  • biljni ekstrat za regulaciju sebuma
  • lavanda i ruzmarin
  • etarsko ulje mente

*Bez veštačkih parfema, boja, parabena i slilikona.

Dodatne informacije: Omega 6 masne kiseline ili gama-linoleinska kiselina (GLA), sadržana u konopljinom ulju deluje protiv upalno na kožu dok istovremeno podstiče stvaranje novih ćelija i rast kože.

Način upotrebe: Na suvu kožu nanesite malu količinu kreme i blago utrljajte. Dovoljno je korišćenje jedanput do dvaput dnevno.

Alergenski status: bez alergena

Bezbednosni status proizvoda: Proizvod je u potpunosti bezbedan za korišćenje prema ispitivanju urađenom na Institutu za javno zdravlje u Novom Sadu.

ZEMLJA POREKLA: Proizvedeno u Srbiji