PROSTAT PLUS instatnt čaj

1,431 RSD

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji polena i lekovitog bilja, prema recepturi prof.dr.sci Milenka Čurčića, doktora bioloških nauka, dobijen je PROSTAT PLUS, preparat koji izuzetno pomaže kod smanjenja uvećane prostate, dezinfekcije čitavog urinarnog trakta, smanjenja osećaja bola i doprinosi olakšanom mokrenju.

Preparat je u obliku finog praha tako da se može pripremati sa mlakom vodom ali se može i rastovriti u ceđenom soku ili nekoj drugoj tečnosti po izboru.

Pakovanje: plastična bočica u kartonskoj kutiji,  100gr

Sastav: Uvae folium 38%, Epilobi herba 48%, Polen 14%

Šifra proizvoda: 20.004 Kategorija:

Opis

Česte i dugotrajne upale prostate mogu da izazovu poremećaj lučenja prostaciklina i dovedu do trajnog poremećaja rada i funkcije prostate. Uvećana prostata sprečava normalno izmokravanje i često se dešava da je upravo ona razlog otežanog mokrenja.

Polen kao riznica aminokisleina, minerala i drugih visokovrednih oligoelemenata, pomoći će da se prostata lakše regeneriše. Polen ili cvetni prah je materija od koje pčele stvaraju med. Polen koji se nalazi u ovom preparatu nema primesa pesticida, soli, teških metala i drugih štetnih materija.

Alergenski status: bez alergena

Bezbednosni status proizvoda: Registrovani dodatak ishrani u bazi Ministarstva zdravlja Srbije pod brojem: 22014/2022 od 23.12.2022.

ZEMLJA POREKLA: Proizvedeno u Srbiji, stavlja u promet Moje bilje doo, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PROSTAT PLUS instatnt čaj“