IREZIST biljni čaj

990 RSD

Pomaže u regulisanju sećera u krvi. Aktivne materije blagotovorno deluju na snižavanje sećera i detoksikaciju organizma. Arginin iz preparata ima dejstvo slično insulinu ali je slabije, sporije i dugotrajnije pa pomaže kod insulinske rezistencije.

Zbog pažljivo odabranih biljnih vrsta, preparat je odlična izvor minerala (kalijum, natrijum, mangan, hrom, gvožđe i bakar) ima dejstvo kardiotonika, diuretika, holerika i adstringenasa. Može da se koristi za prećišćavanje krvi i pojačavanje izlučivanja tečnosti iz organizma.

Ima blagotvorno dejstvo kod raznih oboljenja koja nastaju kao posldica preteranog opterećenja jetre, žuči, slezine i bubrega toksičnim materijama.

Pakovanje: rinfuz u najlonskom pakovanju u kartonskoj kutiji,  100gr

Sastav: Phaseoli legumen 30%, Myrtilli folium 30%, Fragariae folium 10%, Rubi fruticosi folium 20%, Mori nigri folium 10%

Šifra proizvoda: 20.005 Kategorija:

Opis

Koristi se kao dodatna terapija kod osoba obolelih od šećerne bolesti tipa II (nezavisne o inzulinu), jer uz poštovanje dijetalne ishrane, fizičke aktivnosti i dotadašnjih lekova, ubrzo povišenu glikemiju dovodi sve bliže normaloglikemiji. U dogovoru sa lekarom može se koristiti i kod dijabetesa tipa I, s tim da se pazi na hipoglikemiju. Snižava i stabiliše nivo glukoze

Alergenski status: bez alergena

Bezbednosni status proizvoda: Registrovani dodatak ishrani u bazi Ministarstva zdravlja Srbije pod brojem: 22013/2022 od 27.12.2022.

ZEMLJA POREKLA: Proizvedeno u Srbiji, stavlja u promet SD Ramonda doo, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „IREZIST biljni čaj“